Το καλάθι μου

Καλέστε μας: +30 69 4 79 49 841

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ (Ελλάδα)

Διαγραφή Λογαριασμού

delete my account

Στα πλαίσια του GDPR κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες/ πελάτες του να διαγράψουν το λογαριασμό που έχουν δημιουργήσει και ως εκ τούτου τα δεδομένα τους (email, κινητό τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής). 

Η διαγραφή του λογαριασμού σας γίνεται πολύ απλά εκτελώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Συνδέεστε στο λογαριασμό σας μέσω του εικονιδίου που βρίσκεται πάνω και δεξιά στην οθόνη σας.
  2. Εφόσον συνδεθείτε στο λογαριασμό σας κάνετε κλικ πάλι στο εικονίδιο του λογαριασμού σας ώστε να μεταβείτε στο πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας
  3. Στο αριστερό μέρος της οθόνης θα εμφανιστούν ορισμένες επιλογές όπως Πίνακας Ελέγχου, Παραγγελίες κ.α. Επιλέγετε τη “Διαγραφή λογαριασμού”
  4. Πληκτρολογείτε την πρόταση “ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ” και στη συνέχεια κάνετε κλικ στο κουμπί “Επιβεβαίωση Διαγραφής Λογαριασμού”
  5. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο στο οποίο θα σας ρωτάει εάν επιθυμείτε να αναφέρετε τους λόγους διαγραφής του λογαριασμού σας, στο οποίο έχετε δύο επιλογές “Να μην αναφέρετε τους λόγους και να προχωρήσετε στη διαγραφή του λογαριασμού σας” και “να αναφέρετε τους λόγους και να προχωρήσετε στη διαγραφή του λογαριασμού σας”. Κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο επιλογές, έχετε προβεί στη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται βήμα προς βήμα οι ανωτέρω οδηγίες για τη δημιουργία του λογαριασμού σας.

Ευχόμαστε να σας έχουμε και πάλι σύντομα κοντά μας!!!

Η ομάδα,

RIGGEF Jewels

Δωρεάν αποστολή

Άνω των 60€

Δωρεάν επιστροφές

Σε διάστημα 14 ημερών

Εγγύηση RIGGEF

Εγγύηση επιχρυσώματος

100% Ασφαλείς συναλλαγές

MasterCard / Visa

Home
Λογ/σμός
Κατάστημα
Καλάθι
Επιθυμίες