Το καλάθι μου

Καλέστε μας: +30 69 4 79 49 841

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ (Ελλάδα)

Σύστημα πόντων

points

Το σύστημα πόντων δημιουργήθηκε για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος αποτελεί η αλληλεπίδραση του πελάτη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ο δεύτερος στόχος πηγάζει στην ανταμοιβή των loyalty πελατών μας (με άλλα λόγια θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν).

Το σύστημα ανταμοιβής πόντων είναι πολύ απλό!!!

Για κάθε 1€ που δαπανά ο πελάτης για αγορά προϊόντων κερδίζει 1 πόντο. Συνεπώς, εάν ο πελάτης αγοράσει προϊόντα αξίας 100€, κερδίζει αυτόματα 100*1=100 πόντους.

Να σημειωθεί πως οι πόντοι αφορούν μόνο την τελική αξία του προϊόντος και όχι τα μεταφορικά ή άλλα έξοδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να προσμετρηθούν οι πόντοι σας θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό και κατά την πραγματοποίηση κάθε αγοράς να έχετε εισέλθει στο λογαριασμό σας. Η δημιουργία λογαριασμού δεν θα λάβει πάνω από 1 λεπτό (για πληροφορίες κοιτάξτε εδώ).

Πως μπορεί να εξαργυρώσει ο πελάτης τους πόντους του;

Η αναλογία των πόντων σε ευρώ είναι 20 πόντοι=1€.

Συνεπώς, εάν ένας πελάτης έχει 100 πόντους (σύμφωνα με το προηγούμενο παράδειγμα που πραγματοποίησε αγορά των 100€) αυτόματα διαθέτει και 100/20=5€.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους οποιαδήποτε στιγμή σε κάποια αγορά σας. Είτε στο καλάθι σας είτε στο ταμείο, εμφανίζεται μήνυμα που σας ενημερώνει πόσους πόντους διαθέτετε αυτή τη στιγμή και εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μέσω έκπτωσης στην παραγγελίας σας.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται η διαδικασία εξαργύρωσης των πόντων σας σε €.

Όμως μπορείτε να αποκτήσετε πόντους και με άλλους τρόπους στο site μας εκτός από την αγορά ενός προϊόντος. Στη συνέχεια, σας παρουσιάζουμε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε πόντους:

  1. Δημιουργία λογαριασμού (80 πόντοι) που αντιστοιχούν σε 4€. Με άλλα λόγια, μόνο από τη δημιουργία του λογαριασμού σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έκπτωση 4€ στην πρώτη αγορά σας.
  2. Αγορά προϊόντος (για κάθε 1€ που δαπανάτε κερδίζετε 1 πόντο)
  3. Αξιολόγηση προϊόντος (20 πόντοι, δηλαδή 1€ – Προσοχή: Η αξιολόγηση ενός προϊόντος πραγματοποιείται μόνο από πελάτες που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν. Αυτό έχει δημιουργηθεί για να αποφεύγονται οι ψεύτικες αξιολογήσεις)
Σύντομα θα δημιουργηθούν και άλλες δυνατότητες για απόκτηση πόντων όπως για παράδειγμα αξιολογήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ειδικές ημέρες στις οποίες οι πόντοι διπλασιάζονται κ.α.

Τέλος, να σημειωθεί πως οι πόντοι έχουν διάρκεια 1 έτους από την ημερομηνία απόκτησής τους. 
Δωρεάν αποστολή

Άνω των 60€

Δωρεάν επιστροφές

Σε διάστημα 14 ημερών

Εγγύηση RIGGEF

Εγγύηση επιχρυσώματος

100% Ασφαλείς συναλλαγές

MasterCard / Visa

Home
Λογ/σμός
Κατάστημα
Καλάθι
Επιθυμίες