Το καλάθι μου

Καλέστε μας: +30 69 4 79 49 841

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ (Ελλάδα)

Εξυπηρέτηση πελατών

Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει!

Συχνά απαντημένα ερωτήματα

Παραγγελία και αποστολή

Δεν είναι υποχρεωτικό να δημιουργήσετε λογαριασμό για να πραγματοποιήσετε μία παραγγελία. Συγκεκριμένα, μπορείτε να παραγγείλετε ως επισκέπτης της ιστοσελίδας μας. 

Ωστόσο, θα σας προτείναμε να δημιουργήσετε λογαριασμό ώστε να εκμεταλλευτείτε να προνόμια που σας προσφέρει. 

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η συγκομιδή πόντων που μεταφράζονται σε ευρώ ως έκπτωση.

Μέσω της δημιουργίας λογαριασμού κερδίζετε άμεσα, χωρίς καμία άλλη ενέργεια, 80 πόντους (δηλαδή 4€), τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την πρώτη αγορά/ παραγγελία σας. Δεν κρύβει καμία παγίδα και έχει δημιουργηθεί για μία επιβράβευση στους νέους πελάτες μας. 

Επίσης, με τη δημιουργία λογαριασμού, στη συνέχεια, μπορείτε, εφόσον παραλάβετε και απολαύσετε την παραγγελία σας, να αξιολογήσετε τα προϊόντα και να κερδίσετε 1€ για κάθε αξιολόγηση. 

Η δημιουργία λογαριασμού γίνεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα (το πολύ 1 λεπτό). 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε τη συγκεκριμένη σελίδα. 

Για τη δημιουργία του λογαριασμού σας μέσω κοινωνικών δικτύων, χρησιμοποιούμε ένα εργαλείο επώνυμης εταιρίας παγκοσμίως (NextEnd Social Login). 

Το συγκεκριμένο εργαλείο, έπειτα από την εισαγωγή σας στο κοινωνικό δίκτυο που έχετε επιλέξει, θα διαβάσει μόνο το ονοματεπώνυμό σας και το email σας από το κοινωνικό δίκτυο, ενώ στη συνέχεια θα δημιουργήσει μία γέφυρα μεταξύ της δημιουργίας του λογαριασμού σας και του κοινωνικού δικτύου (το λεγόμενο token), χωρίς να χρειαστεί να αποθηκεύσει το username και το κωδικό με το οποίο συνδέεστε στο κοινωνικό δίκτυο. 

Η συγκεκριμένη διαδικασία πραγματοποιείται διότι από την εμπειρία μας, ένα ποσοστό των παραγγελιών στο παρελθόν (περίπου 5%) ήταν εικονικές/ πλασματικές.

Συνεπώς, για να ελαχιστοποιηθεί ο συγκεκριμένος κίνδυνος, χρειαζόμαστε την επαλήθευση του κινητού σας τηλεφώνου. 

Τέλος, ακόμα ένας λόγος είναι πως μερικές φορές, οι πελάτες μας, δεν σημείωναν το κινητό τους τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί τους, προκειμένου να τους επικοινωνήσουμε  για κάποιο σοβαρό λόγο (π.χ. ενημέρωση πως η παραγγελία θα καθυστερήσει ή κάποια προσφορά που δεν εκμεταλλεύτηκαν).

Τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, email κ.α.) δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. 

Συγκεκριμένα, τα προσωπικά δεδομένα, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την εταιρίας μας. 

Επιπρόσθετα, ακολουθούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (ενημέρωση της ιστοσελίδας μας και των λειτουργιών της καθημερινά) προκειμένου να είμαστε ασφαλείς από επιθέσεις. 

Εφόσον τα προϊόντα που παραγγείλατε υπάρχουν σε απόθεμα, ο χρόνος που απαιτείται είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες + το χρόνο της μεταφορικής εταιρίας (συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες).

Εφόσον το προϊόν που θα παραγγείλετε δε βρίσκεται σε απόθεμα τότε θα χρειαστούν 7 εργάσιμες ημέρες για να παραχθεί + το χρόνο της μεταφορικής εταιρίας (συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες).

Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελίας σας και παραδοθεί στην μεταφορική εταιρία, θα σας αποσταλεί μέσω email και SMS (εφόσον έχετε ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη επιλογή στο “Ταμείο” της παραγγελίας με τον αριθμό αποστολής και το απαραίτητο link ώστε να μπορείτε να την εντοπίσετε ανά πάσα στιγμή. 

Αρχικά να τονίσουμε πως το σύστημα που χρησιμοποιούμε για την πληρωμής σας μέσω χρεωστικής/ πιστωτικής κάρτας είναι της “Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος”. 

Τα στοιχεία της πιστωτικής/ χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στα συστήματά μας!!!

Καταχωρώντας τα στοιχεία της χρεωστικής/ πιστωτικής σας κάρτας, πραγματοποιείται σύνδεση με το πληροφοριακό σύστημα της “Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος”, όπου τα χρήματά σας μεταφέρονται στην Τράπεζα και έπειτα από 2-3 εργάσιμες ημέρες μεταβιβάζονται στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Αυτό σημαίνει πως υπεύθυνη για όλη τη διαδικασία είναι η “Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος”, με αποτέλεσμα να μην έχουμε το δικαίωμα να παρεμβαίνουμε στη συγκεκριμένη διαδικασία. 

Ναι και όχι. 

Υπάρχουν φόροι που καταβάλλουμε στο κράτος σε κάθε παραγγελία σας όμως εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, διότι όλες οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι οι τελικές τιμές (δηλαδή περιλαμβάνουν τους φόρους).

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, θα δεχτείτε τόσο μέσω email όσο και μέσα στην συσκευασία που θα παραλάβετε, το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη λιανικής πώλησης). 

Meditation williamsburg kogi blog bushwick pitchfork polaroid austin dreamcatcher narwhal taxidermy tofu gentrify aesthetic.

Εάν θέλετε να αλλάξετε την παραγγελία σας

Returns and Exchanges

Αρχικά θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την ενδεχόμενη αναστάτωση που σας προκαλέσαμε. 

Σε όλες τις εταιρίες συμβαίνουν λάθη, όμως στη RIGGEF θα κάνουμε τα αδύνατα για να εξυπηρετήσουμε άμεσα. 

Για αναλυτικές οδηγίες επισκεφθείτε τη συγκεκριμένη σελίδα.

Η RIGGEF Jewels δίνει εγγύηση επιχρύσωσης εφ’ όρου ζωής για τα κοσμήματα που αγοράζετε. 

Συνεπώς, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μας αποστείλετε το κόσμημα σας και να το επιχρυσώσουμε ξανά. 

Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελίας σας και παραδοθεί στην μεταφορική εταιρία, θα σας αποσταλεί μέσω email και SMS (εφόσον έχετε ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη επιλογή στο “Ταμείο” της παραγγελίας με τον αριθμό αποστολής και το απαραίτητο link ώστε να μπορείτε να την εντοπίσετε ανά πάσα στιγμή. 

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας να μας ενημερώσετε για τη σωστή διεύθυνση προκειμένου και εμείς με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τη μεταφορική εταιρία.

Ναι μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία που έχετε πραγματοποιήσει αρκεί να μην έχει παραδοθεί στην μεταφορική εταιρία.

Όμως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση (έχει παραδοθεί στην μεταφορική εταιρία) θα επικοινωνήσουμε μαζί της ώστε να επιστραφεί η παραγγελία σε εμάς. Εάν προλάβουμε την μεταφορική εταιρία τότε δεν υπάρχει καμία χρέωση ενώ σε περίπτωση που η μεταφορά της παραγγελίας έχει ήδη ξεκινήσει τότε θα επωμιστείτε μόνο το κόστος των μεταφορικών και το υπόλοιπο χρηματικό ποσό θα επιστραφεί σε εσάς. 

Δωρεάν αποστολή

Άνω των 60€

Δωρεάν επιστροφές

Σε διάστημα 14 ημερών

Εγγύηση RIGGEF

Εγγύηση επιχρυσώματος

100% Ασφαλείς συναλλαγές

MasterCard / Visa

Home
Λογ/σμός
Κατάστημα
Καλάθι
Επιθυμίες