Το καλάθι μου

Καλέστε μας: +30 69 4 79 49 841

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ (Ελλάδα)

Επικοινωνία

epikoinwnia

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους εξής τρόπους:

  1. Τηλεφωνικά: 694 79 49 841
  2. Email: info@riggef.gr
  3. Κάνοντας κλικ στο κάτω δεξί εικονίδιο
Συχνά απαντημένα ερωτήματα

Συχνές Ερωτήσεις

Εφόσον τα προϊόντα που παραγγείλατε υπάρχουν σε απόθεμα, ο χρόνος που απαιτείται είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες + το χρόνο της μεταφορικής εταιρίας (συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες).

Εφόσον το προϊόν που θα παραγγείλετε δε βρίσκεται σε απόθεμα τότε θα χρειαστούν 7 εργάσιμες ημέρες για να παραχθεί + το χρόνο της μεταφορικής εταιρίας (συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες).

Αρχικά θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την ενδεχόμενη αναστάτωση που σας προκαλέσαμε. 

Σε όλες τις εταιρίες συμβαίνουν λάθη, όμως στη RIGGEF θα κάνουμε τα αδύνατα για να εξυπηρετήσουμε άμεσα. 

Για αναλυτικές οδηγίες επισκεφθείτε τη συγκεκριμένη σελίδα.

Τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, email κ.α.) δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. 

Συγκεκριμένα, τα προσωπικά δεδομένα, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την εταιρίας μας. 

Επιπρόσθετα, ακολουθούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (ενημέρωση της ιστοσελίδας μας και των λειτουργιών της καθημερινά) προκειμένου να είμαστε ασφαλείς από επιθέσεις. 

Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελίας σας και παραδοθεί στην μεταφορική εταιρία, θα σας αποσταλεί μέσω email και SMS (εφόσον έχετε ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη επιλογή στο “Ταμείο” της παραγγελίας με τον αριθμό αποστολής και το απαραίτητο link ώστε να μπορείτε να την εντοπίσετε ανά πάσα στιγμή. 

Η συγκεκριμένη διαδικασία πραγματοποιείται διότι από την εμπειρία μας, ένα ποσοστό των παραγγελιών στο παρελθόν (περίπου 5%) ήταν εικονικές/ πλασματικές.

Συνεπώς, για να ελαχιστοποιηθεί ο συγκεκριμένος κίνδυνος, χρειαζόμαστε την επαλήθευση του κινητού σας τηλεφώνου. 

Τέλος, ακόμα ένας λόγος είναι πως μερικές φορές, οι πελάτες μας, δεν σημείωναν το κινητό τους τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί τους, προκειμένου να τους επικοινωνήσουμε  για κάποιο σοβαρό λόγο (π.χ. ενημέρωση πως η παραγγελία θα καθυστερήσει ή κάποια προσφορά που δεν εκμεταλλεύτηκαν).

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας να μας ενημερώσετε για τη σωστή διεύθυνση προκειμένου και εμείς με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τη μεταφορική εταιρία.

Η RIGGEF Jewels δίνει εγγύηση επιχρύσωσης εφ’ όρου ζωής για τα κοσμήματα που αγοράζετε. 

Συνεπώς, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μας αποστείλετε το κόσμημα σας και να το επιχρυσώσουμε ξανά. 

Το σύστημα πόντων έχει δημιουργηθεί προς όφελος του πελάτη. Κατά την προσωπική μας άποψη, θα σας συμβουλεύαμε να το χρησιμοποιήσετε διότι μέσω αυτούς μπορείτε να έχετε σημαντικές εκπτώσεις στις παραγγελίες σας. 

Επίσης, μείνετε συντονισμένοι, μέσω της εγγραφής σας στα ενημερωτικά emails μας, προκειμένου να εντοπίζετε σημαντικές ημέρες πόντων (π.χ. σε τυχαίες χρονικές περιόδους υπάρχουν διπλασιασμοί ή τριπλασιασμοί πόντων). 

Για περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα πόντων μας παρακαλούμε επισκεφθείτε τη συγκεκριμένη σελίδα

Αρχικά να τονίσουμε πως το σύστημα που χρησιμοποιούμε για την πληρωμής σας μέσω χρεωστικής/ πιστωτικής κάρτας είναι της “Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος”. 

Τα στοιχεία της πιστωτικής/ χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στα συστήματά μας!!!

Καταχωρώντας τα στοιχεία της χρεωστικής/ πιστωτικής σας κάρτας, πραγματοποιείται σύνδεση με το πληροφοριακό σύστημα της “Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος”, όπου τα χρήματά σας μεταφέρονται στην Τράπεζα και έπειτα από 2-3 εργάσιμες ημέρες μεταβιβάζονται στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Αυτό σημαίνει πως υπεύθυνη για όλη τη διαδικασία είναι η “Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος”, με αποτέλεσμα να μην έχουμε το δικαίωμα να παρεμβαίνουμε στη συγκεκριμένη διαδικασία. 

Η απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση είναι παρόμοια με την προηγούμενη (σχετικά με τα στοιχεία της χρεωστικής/ πιστωτικής σας κάρτας).

Συγκεκριμένα, για τη δημιουργία του λογαριασμού σας μέσω κοινωνικών δικτύων, χρησιμοποιούμε ένα εργαλείο επώνυμης εταιρίας παγκοσμίως (NextEnd Social Login). 

Το συγκεκριμένο εργαλείο, έπειτα από την εισαγωγή σας στο κοινωνικό δίκτυο που έχετε επιλέξει, θα διαβάσει μόνο το ονοματεπώνυμό σας και το email σας από το κοινωνικό δίκτυο, ενώ στη συνέχεια θα δημιουργήσει μία γέφυρα μεταξύ της δημιουργίας του λογαριασμού σας και του κοινωνικού δικτύου (το λεγόμενο token), χωρίς να χρειαστεί να αποθηκεύσει το username και το κωδικό με το οποίο συνδέεστε στο κοινωνικό δίκτυο. 

Έχετε ακόμα απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

  1. Τηλεφωνικά: 694 79 49 841
  2. Email: info@riggef.gr
  3. Κάνοντας κλικ στο κάτω δεξί εικονίδιο
Δωρεάν αποστολή

Άνω των 60€

Δωρεάν επιστροφές

Σε διάστημα 14 ημερών

Εγγύηση RIGGEF

Εγγύηση επιχρυσώματος

100% Ασφαλείς συναλλαγές

MasterCard / Visa

Home
Λογ/σμός
Κατάστημα
Καλάθι
Επιθυμίες