Καλάθι Αγορών

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχοντας ως βασική προτεραιότητά μας την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, ακολουθούμε τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (General Data Protection Regulation) της ΕΕ, που τίθεται σε ισχύ από 25 Μαΐου 2018. 
Για να μπορούμε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση, παρακαλούμε ενημερωθείτε και διαμορφώστε το ατομικό σας προφίλ επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με τις παρακάτω επιλογές

1.Σκοπός επεξεργασίας

Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ανάπτυξη, βελτίωση και προώθηση των υπηρεσιών μας, καθώς και η παροχή προσωποποιημένων προτάσεων και λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.  
 
Ειδικότερα,  η δημιουργία του προσωπικού σας προφίλ αποσκοπεί:

α) Στην παροχή προσαρμοσμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών όπως, π.χ. ενημέρωση για συγκεκριμένα ακαδημαϊκά μαθήματα που βρίσκονται στο έτος σπουδών σας.
β) Στην παροχή εξατομικευμένης διαφήμισης που ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας. Η εξατομικευμένη διαφήμιση μπορεί να παρέχεται π.χ. μέσω των ιστοσελίδων  που επισκέπτεστε.
γ) Στην παροχή εξατομικευμένης διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων εταιρειών, με τις οποίες το Skonaki.gr διατηρεί εμπορική συνεργασία. Σημειώνεται ότι το Skonaki.gr δεν πρόκειται να διαβιβάσει/ κοινοποιήσει στις τρίτες αυτές εταιρείες τα προσωπικά σας δεδομένα, που συνιστούν το προσωπικό σας προφίλ.

2. Κατηγορίες δεδομένων που θα συλλέγουμε

Οι κατηγορίες των προσωπικών δεδομένων που θα συλλέγουμε περιλαμβάνουν τα εξής: το ονοματεπώνυμό σας, έτος σπουδών σας, τμήμα στο οποίο δραστηριοποιήστε και το κινητό σας τηλέφωνο που μας δίνετε κατά τη διαδικασία δημιουργίας του προφίλ σας.
Σημειώνουμε ότι το Skonaki.gr θα επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα σας σύμφωνα με την παρούσα δήλωση και για τους σκοπούς που αναφέρονται σε αυτήν.

3. Ασφάλεια επεξεργασίας

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και η τήρηση του απορρήτου των επικοινωνιών είναι εξαιρετικά σημαντικά για το Skonaki.gr. Λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα που συλλέγουμε στο πλαίσιο της παρούσας δήλωσης υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την προστασία και τη διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων. Κατά την εγγραφή σας επιλέγοντας την αποδοχή των όρων μας, συναινείτε στη διατήρηση των δεδομένων σας για χρονικό διάστημα έως και 5 έτη μετά τη λήξη της εκάστοτε συμβατικής σας σχέσης με το Skonaki.gr με σκοπό την ενημέρωσή σας για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε το σχετικό πεδίο, τα δεδομένα σας διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα επιτρέπεται/επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία και κατόπιν διαγράφονται με τρόπο που δεν επιτρέπει την επανάκτησή τους.

4. Άσκηση των δικαιωμάτων σας

Για οποιαδήποτε απορία σας ή για την άσκηση των δικαιωμάτων που απορρέουν από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (αρ. 11-13 Ν. 2472/1997) επικοινωνήστε μαζί μας:

  • τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 6947949841
  • μέσω των κοινωνικών μας δικτύων
  • με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο admin@skonaki.gr

Σημειώνεται ότι μετά τον Μάιο του 2018 θα βρίσκεται εν ισχύ ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (υπ’ αριθμ. 2016/679 Κανονισμός (ΕΕ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου). Στο πλαίσιο του νέου Κανονισμού μπορείτε να ασκήσετε επιπλέον τα εξής δικαιώματά σας που απορρέουν από τις διατάξεις του Κανονισμού:

  • Πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση επεξεργασίας ανακριβών δεδομένων που σας αφορούν (Menu–>O λογαριασμός μου)
  • Διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση που αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα για την παροχή μιας υπηρεσίας
  • Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας
  • Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας

Επιπλέον, διατηρείτε το δικαίωμα υποβολής έγγραφης καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, δηλαδή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, +30 210 6475600, email επικοινωνίας contact@dpa.gr). 

Ηλεκτρονική δήλωση Μαθημάτων

Μόνο στο Skonaki.gr

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση (E-Learning)

Ίδιας ή και μεγαλύτερης ποιότητας από τη δια ζώσης εκπαίδευση

SOS Θέματα Εξετάσεων

Μόνο στο Forum Skonaki.gr

100% Ασφαλείς Συναλλαγές

MasterCard/ Visa Powered by NBG Hellas

don't worry
be happy.

Συνδεση-Εγγραφή

Σύνδεση/Εγγραφή

Ρουλα Κωσταρη
Ρουλα Κωσταρη

μας αξιολόγησε με

στο
google

Το καλύτερο φροντιστήριο. Οι καθηγητές έχουν φοβερή μεταδοτικότητα και είναι ενημερωμένοι για όλα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Γιατί πτυχίο Χωρίς Skonaki δεν έχει!!!

Το καλύτερο φροντιστήριο, πάντα δίπλα μας!!! Φοβερή ομάδα!!! ❤️

google

Michalis Thoma

05/05/2021

Το ανώτερο φροντιστήριο στην Χίο με διαφορά. Αρχίζοντας από το προσωπικό, πρόκειται για πολύ ευγενικά και έμπειρα άτομα, τα οποία θα σε βοηθήσουν σε κάθε δυσκολία και εμπόδιο που πρόκειται να συναντήσεις. Κατανοούν τον φοιτητή και προσπαθούν με τον μεγαλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να πετύχει στις εξετάσεις αλλά και μετέπειτα στην ζωή του. Σχετικά με τις τιμές, είναι το μόνο φροντιστήριο στην Χίο, όπου έχει τόσο χαμηλές τιμές σε σχέση με άλλα φροντιστήρια. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!!

Το καλύτερο φροντιστήριο στην Χίο πολύ καλή εξυπηρέτηση πάντα δίπλα στους μαθητές.

Φοβερή ομάδα που είναι πάντα στην διάθεση σας και σε προσιτές τιμές τα μαθήματα.

Το καλύτερο φροντιστήριο στην Χίο, πολλοί εξυπηρετικοί και ευγενικοί.

Περισσότερα
X
X